office@angiedigital.com

Prijavi se za naredni BESPLATNI promo čas OVDE.

Žuti trougao

Uvod

canvaizam

„Prije petnaest godina sam pročitao jedan tekst u kome je pisalo da su Petera Vogela iz Australije, reklame toliko iritirale da je izmislio filter koji isključi ton i zatamni ekran TV pri pojavi reklama. Bila je to najava nove ere, koja će zamijeniti koncept neselektivnog marketinga koji je je ciljao na sve. Tako se nametnulo pitanje kako naći način da se poruka uputiti upravo onima koje želimo ”uhvatiti”, a da ne ”gađamo” one koji nam nisu cilj. Klasični marketing je masovni, i šorokog obuhvata. Vidi ga veliki broj različitih ljudi, ali ne znamo ko su oni – šta vole, šta ih pokreće, šta ih odbija, te kakvi su im stavovi i uvjerenja. Digitalni marketing je označio početak nove ere i postao njena ključna odrednica, a digitalna pismenost je postala imperativ.

Ljubičasti trougao

Šta je digitalni marketing?

Digitalni marketing je nametnuo potrebu za novim modelom učenja marketinga. Čini ga skup onih aktivnosti promocije proizvoda ili usluga koja nudi upotrebu digitalnih kanala. Digitalni marketing omogućava prikazivanje oglasa tačno onim korisnicima koji čine našu ciljnu publiku, bilo da se radi o njihovim interesima, demografskim podacima, važnim životnim događajima ili lokaciji na kojoj žive. Možemo biti sigurni da ćsadržaj biti isporučen licima za koje smo utvrdili da će pokazati interes za naše poslovanje, proizvod ili uslugu. Važno je analizirati i dobro upoznati potencijalne kupce i stvoriti profil svog idealnog kupaca.  

canvaizam
devojka u beloj košulji i bež kaputu

Era digitalnog marketinga je započela nakon 2010. godine kada su marketinški stručnjaci shvatili da je ovo znatno isplativiji način oglašavanja. Digitalni marketing omogućava bolju kontrolu troškova, mogućnost ciljanja, personalizovanje oglasa, mjerenje efekata i optimizaciju mrežnih kampanja. Jednostavnije rečeno, u digitalnom marketingu se zna na koga i kako je potrošen novac kao i da li se isplatilo.

Crni trougao

Postani digital marketing menadžer!

Kada sam pročitao naslov sa gornje slike moram priznati da me je zainteresovao na prvi pogled. Odlučio sam pogledati ovaj besplatni online čas. Zašto sam se, ipak, odlučio za to? Kod svih nas postoji stalna dilema kako na najbrži način steći nova znanja. Da li samostalno tragajući za odgovorima, ili na brži način koristeći znanje drugih koji to znaju mnogo bolje. U skladu s tim, opredjeljujem se da znanje stičem od drugih, mada sam u značajnoj mjeri opredjeljen da tragam za znanjem i samostalno. Jedno je sigurno, uspjeh u digitalnom marketingu je moguć samo ako se o njemu uči svaki dan. Tempo promjena u ovoj oblasti se mjeri danima. Dakle, nema konačno stečenih znanja niti predaha u učenju.

Odlučio sam pogledati ovaj promo čas.

center
devojka u beloj košulji i bež kaputu

Anđelija, je izvrstan edukator i impresionirala me je načinom predstavljanja Eduka centra i razloga zašto treba prihvatiti ponuđeni program edukacije za sticanje zvanja Digital marketing menadžer. I zato, bez razmišljanja, prijavio sam se i naučio mnogo više nego što sam očekivao. Na izuzetno pristupačan način, odličnim izborom sadržaja i metoda izlaganja neprekidno nam je držala pažnju. I ne samo pažnju, već i angažman. Ništa manje nisam impresioniran ni ostlim članovoma tima, među kojim moram istaći drugog predavača Marka i administratora Jelenu. Vrlo umješno su nas podržavali u realizaciji naših praktičnih vježbi i nenametljivo nam sugerisali šta da popravimo u našim radovima. Fantastičan tim (Dream Team).

Želiš postati uspješan Digital marketing menadžer, prijavi se na EdukaPlus akademiju .

USPJEH je zagarantovan!“

Ostoja Barašin, polaznik Eduka Plus akademije

Moja Muzika