Napravi Digitalni Portfolio

Radna biografija na papiru je stvar prošlosti!

Digitalni portfolio je neizostavan u digitalnom svetu!

Angie digitalni portfolio

Prvo pogledaj najavu webinara koji je bio uživo 18.10. i saznaj zašto ti je potreban Digitalni portfolio!

Kao i sve naše ostale obuke i ova je 100% praktična i znanje stečeno na ovoj edukaciji je odmah primenjivo.

Da li i dalje nosiš svoj CV na parčetu papira?

Zaboravi na to!

Velika je prednost kada možeš na jednom mestu da pokažeš svoje praktično iskustvo, prikažeš projekte na kojima si radio ili radila, bilo da su u pitanju vizuali, sajtovi, fotografije ili bilo koji drugi vid aktivnosti sa dosadašnjim klijentima ili poslodavcima.

Ne samo da će budući klijenti ili poslodavci biti u mogućnosti da pročitaju o svim tvojim veštinama i praksama već će moći da i vizuelno zavire i pregledaju sve na čemu si bio uključen. 

Vizuelni prikaz svih tvojih projekata, iskustava, veština.

Radna biografija koja te stavlja korak ispred drugih

Efikasnije do klijenata ili zaposlenja

Cena webinara iznosi 5.625 dinara odnosno 49 eura + provizija za osobe van Srbije tj. za polaznike PLATINUM edukacije za Digitalni marketing je 4.500rsd (39e + provizija)

ili

 Webinar + .com domen + hosting + Divi* već od 10.000 dinara (85 eura + provizija)!

Predavanju možete pristupiti krajnje jednostavno – Popunite formu ispod i sačekajte email sa daljim instrukcijama.

Model edukacije

*Cena paketa važi za polaznike edukacija u Angie Digital timu. Standardna cena paketa iznosi 11.000 dinara (94e + provizija). U paket je uračunat jedan prazan WordPress sa instaliranom Divi licencom koja važi godinu dana. Nakon isteka tog roka možete produžiti .com domen + hosting + Divi na još godinu dana po ceni od 5.190 dinara.

Ukoliko želite domen koji nije .com cena paketa se obračunava po trenutno aktuelnom cenovniku domena gde se cena paketa uvećava ili umanjuje za razliku u ceni domena.

Digitalni portfolio

Bilo da je DIGITALNI MARKETING tvoj poziv ili uživaš u izradi SAJTOVA I WEB PRODAVNICA ili ti je CANVA radno okruženje – DIGITALNI PORTFOLIO je tvoja prilika da prikažeš sve šta umeš da radiš i ujedno je i tvoja ulaznica do budućih klijenata ili poslodavaca.

Iskoristi priliku, nauči da napraviš digitalni portfolio koji će istaći sve tvoje prednosti i veštine i budi korak ispred konkurenata!