office@angiedigital.com

Prijavi se za naredni BESPLATNI promo čas OVDE.

Ko je

Angie Digital

women in light blue hoodie

„Ne brini, izbori i prioriteti se menjaju vremenom što te ne čini manje vrednim. Ne zaboravi da si sebi doživotni i najveći prioritet koji nema rok trajanja. Zauvek radi na sebi!“

Moja priča

Preduzetnica sa velikom pasijom ka deljenju znanja i iskustva

Do momenta kada sam shvatila da će Digitalni marketing i edukacija biti suštinski deo mog rada i postojanja, ne razlikuje mnogo od životnih priča drugih mladih ljudi iz mog okruženja. Još tokom studija na ekonomskom fakultetu internet marketing je već uhvatio nezaustavljivi zamah, uvukavši se u sve pore društva i njegovih činilaca. S toga sam samo zgrabila šansu da ostvarim svoj san, da radim ono za šta sam se školovala, usput se dodatno edukujući, učeći jezik, upoznavajući nove ljude i prilike.

Kada sam dovoljno upoznala sebe kroz oblasti Digitalnog marketinga, čvrsto sam rešila da sva svoja znanja i praktičnu životnu filozofiju prenesem na svoje učenike. Mogu slobodno da kažem da se danas više radujem uspehu svojih učenika iz oblasti internet marketinga i prodaje, nego što sam se radovala nekim svojim projektima.

 

Angie Digital digitalni marketing
Angie Digital digitalni marketing
Angie Digital digitalni marketing

Osluškujući tržište uvidela sam brojne nedostatke u prisutnim edukacijama. To me je motivisalo da svoje praktično iskustvo i znanje podelim sa ljudima kojima je to najpotrebnije – budućim digital marketing menadžerima!

Koncept moje edukacije je totalno drugačiji! Fokus je na praktičnom radu, tj. na direktnoj primeni na (budući) biznis polaznika svega što učimo. Da se ne lažemo – internet je prepun teorije, praksa je ono što nedostaje! Moji polaznici se mogu pohvaliti time da su već u toku edukacije dolazili do prvih poslova i klijenata. Već nakon par časova su uspeli da unovče svoju investiciju u edukaciju. Dobar deo njih i danas, nakon par godina, uspešno posluje kako na domaćem tako i inostranom tržištu.

Najvažnije, svakom polazniku pristupam individualno, jer nemamo svi istih potreba niti usvajamo nove veštine na isti način, istom brzinom.

 

women sitting in her office

Zapamtite sledeće:

„Um nije sud koji treba napuniti, već vatra koju treba rasplamsati!“

Angie Digital