AngieN Motivatorium - Angie Digital

Dobro došli u AngieN Motivatorium „Usudi se da uspeš!“

 

„Ja nisam tu da Vas učim životu i da Vam namećem bilo šta, tu sam da vas usmerim i da Vam pomognem da spoznate sebe, da jasno definišete ciljeve i planove ostvarivanja istih uz fokus, kontinuitet i napredak.“

Angie Digital

Poenta i cilj programa

Poenta motivatorijuma je da Vam pomogne da unapredite sebe i svoj biznis kroz pokretanje i unapredjenje u oblasti digitalnog marketinga. Namenjen je svima Vama koji želite lakše da dodjete do posla ili prvih klijenata u oblasti digitalnog marketinga, kao i svima Vama kojima je potrebna 1na1 radionica kako biste svoj biznis unapredili kroz digitalni marketing ili Vam je digitalni marketing potreban da efikasnije nastupite na tržištu sa željenim rezultatima.

Kome je namenjen AngieN Motivatorium?

Isključivo ljudima koji su postali ili jesu svesni i koji žele da unaprede sebe, svoje potencijale, da efektnije postižu poslovne rezultate, da unaprede karijeru, svoj biznis. Poenta je spoznaja, rad na ličnim sposobnostima i nedostacima ali i interpersonalnim veštinama, personalnim veštinama kao i njihovo unapređenje. Učenje i edukacija je ključ svakog uspeha! Jer dok imamo znanja i zdravlja to nam je zalog za uspešno danas i prozor u sutra.

AngieN Motivatorium - Angie Digital

Koliko košta AngieN Motivatorium?

Standardna cena je 70 eura po motivatoriumu u trajanju od 60 minuta. 

Za polaznike edukacije za digitalni marketing u okviru Angie Digital Team-a cena po motivatoriumu iznosi 50 eura.

Prijavi se za AngieN Motivatorium

Ukoliko ste svesni da možete više i bolje od sebe u poslovnom i karijernom, životnom smislu, ovo je program za Vas.