office@angiedigital.com

Prijavi se za naredni BESPLATNI promo čas OVDE.

Prijavi se za promo čas

Samo popuni formu ispod i u poruci navedi da se prijavljuješ za sledeći promo čas. Ne čekaj, broj mesta je ograničen!

Ukoliko imaš drugih pitanja možeš iskoristiti istu formu, samo odaberi pravi razlog kontaktiranja.

Email

Telefon

+381 69 50 10 043

Radno Vreme

Pon-Pet: 10-14h i 17-19:30h

FAQ

Pitali su pre Vas

Među pitanjima koja mi svakodnevno stižu od Vas, neka su se izdvojila i iznova se ponavljaju. Zato sam rešila da Vam uštedim vreme i pomognem da brže dođete do odgovora. Ovo su neka od najčešće postavljenih pitanja.

Angie Digital

+ Koliko je online edukacija uspešna?

Istraživanja pokazuju, ali i iskustvo, da sve ono što nemate slobodu ili ste zaboravili da pitate na standardnoj edukaciji, to bez ikakvih problema uradite na online edukaciji. Budućnost edukacije je u online pristupu, kao i kasniji rad iz svog doma.

+ Da li su predavanja UŽIVO?

SVA NAŠA PREDAVANJA IDU UŽIVO iz online učionice, ali se takođe i  SNIMAJU, pa ukoliko propustite predavanje uživo iz vaših privatnih razloga (smenski rad, trening, roditeljski, prehlada, godišnji odmor itd.) ili želite da obnovite gradivo sa časa (gledate u terminu kada ste slobodni). 

+ Gde naći link do predavanja?

Pre početka svakog ONLINE predavanja, 15 minuta ranije, na Vašu prijavljenu email adresu stiže link do predavanja koje ide UŽIVO! Na tom istom linku će se kasnije naći i snimak predavanja.

+ Da li mogu pogledati prethodna predavanja opet?

Svako predavanje se može iznova pogledati, kad god to poželite, nebrojeno puta. Odlično rešenje ako ste nešto zaboravili pa želite da se podsetite ili želite pratiti predavanje dok radite domaći zadatak.

+ Kako da provežbam sve ono što je pokazano?

Nakon svakog predavanja imaćete nedeljni projekat (domaći zadatak). Cilj tog nedeljnog zadatka jeste da provežbate sve ono što smo na prethodnom predavanju naučili.

+ Da li na edukaciji mogu da napravim sajt za sebe ili klijenta?

Ovo je čak i naša preporuka! Iskoristite to što dobijate BESPLATAN nalon na WordPress-u da napravite funkcionalan sajt u toku edukacije. Kada se edukacija završi (ili ranije, po želji) pomoći ćemo Vam da sajt postavite na zvanični hosting i domen koji odaberete.