Angie Digital

praktična online edukacija za

Digitalni Marketing

Jedina državno priznata i najvažnije JEDINA KOJA IDE UŽIVO!

Šta se uči na edukaciji za digitalni marketing?

SVE! Od osnova pravljenja vizuala u Canvi i drugim foto i video editorima, psihologije boja i fontova, građenja brenda, preko pravljenja sajtova u WordPress-u sa DIVI temom, optimizacija i prilagođenje svim uređajima, pa sve do vođenja digitalnih marketinških kampanja koje daju rezultate!

Trajanje edukacije

12 online uživo praktičnih predavanja od po 90 minuta (Ukupno 3 meseca)

+

bonus predavanja i webinari

Konsultacije

Ukoliko pratite uživo predavanja, već u toku časa možete pitati i dobiti odgovor. Ako budete gledali snimke naknadno, zatvorena grupa na facebooku vam je uvek na raspolaganju.

Polaganje ispita

Završni ispit digitalne pismenosti

+

Jedino preko nas stičete pravo na polaganje državnog ispita i steknete javno priznato zvanje digital marketing menadžera!

Digitalni Marketing

Šta ćemo učiti na

ONLINE edukaciji za Digitalni marketing?

Pročitajte

Iskustva polaznika

Pre svake investicije najvažnije je pročitati iskustva dotadašnjih korisnika, kupaca ili u ovom slučaju polaznika moje edukacije za digitalni marketing. Za još iskustava kliknite na link ispod.

Ukratko o

Temama predavanja

Psihologija boja

Da li ste se zapitali zašto zbog nekih reklama odmah poželite da kupite proizvod? Za sve su krive boje, tj. njihove kombinacije. Naučite da iskoristite boje na pravi način i privučete pažnju posmatrača.

Tipografija i pravilan odabir fontova

Poenta reklame i objava na internetu je preneti poruku na pravi način. Dobar odabir fontova je ono što će tu poruku učiniti razumljivom. Videćete koji su fontovi odličan izbor ali i koje fontove zaobići u širokom luku.

digitalni marketing

Canva

Dizajniraćemo logo, izraditi vizuale za postove na Facebook-u i Instagram-u, story-e, website i mnogo toga još. Kada bi Photoshop bio jednostavniji za rad zvao bi se Canva!

WordPress + DIVI

Biznis bez sajta kao da ne postoji. Učimo rad u najpopularnijoj platformi za dizajniranje sajtova dok će DIVI našim sajtovima dati onaj primamljivi sjaj koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Optimizacija sadržaja

Različite veličine ekrana zahtevaju drugačija podešavanja, zato je optimizacija za mobilne telefone sastavni deo edukacije. SEO optimizacija će nam sa druge strane pomoći da dospemo do prve strane na Google!

digitalni marketing

Facebook / Instagram

Zapamtite jedno: Uz pravu sliku na društvenim mrežama uspeh Vašeg biznisa je zagarantovan! Kako napraviti i podesiti profile, kada objavljivati sadržaj, na koji način, su samo deo predavanja.

YouTube digitalni marketing

YouTube

Sigurno ste primetili reklame dok ste gledali neki od omiljenih videa na YouTube-u. Pokazaću Vam kako da se i Vaš biznis nađe na takvoj reklami i privuče pažnju budućih kupaca Vaših proizvoda ili usluga.

digitalni marketing

Digitalne reklamne kampanje

Stara izreka kaže: Džabe i najbolji proizvod na svetu ako niko za njega ne zna! Bustovanje postova može svako, ali pokrenuti reklamnu kampanju i ispratiti njen učinak – za to je potrebno više! Naučićemo i kako da analiziramo učinke kampanja i da te podatke iskoristimo za unapređenje ali i bolje rezultate plaćenih reklama.

Google digitalni marketing

Google

Sve pretrage počinju na Google-u. Naučite kako da se reklamirate na ovoj platformi, kako da optimizujete svoje kampanje i da za uloženi novac dobijete najviše.

LinkedIn digitalni marketing

LinkedIn

Ukoliko su Vaši proizvodi ili usluge namenjene biznisima i pravnim licima – LinkedIn reklamiranje će Vam omogućiti da do te publike dođete na najlakši način. Napravićemo profil, biznis stranicu, analizirati dostupne načine reklamiranja i pokrenuti reklamnu kampanju.

Cena ONLINE UŽIVO edukacije

Odaberi model po svojoj meri!

Nemamo svi istih potreba ni ciljeva. Shodno tome, prilagodila sam i modele obuke za digitalni marketing koji će odgovarati svakome. Pročitaj šta svaki od njih uključuje i odaberi onaj koji ti odgovara.

Zanima Vas kako izgleda jedno predavanje? Pogledajte besplatno naš promo čas – KLIKNITE OVDE.

Basic

20.000 rsd

Za inostrane polaznike: 170e

12 redovnih uživo online predavanja

Bonus lekcije

WP nalog za vežbu

Pristup Facebook grupi

DIVI

Poklon obuka

Sertifikovana diploma

 

 

 

*Cena za plaćanje na 3 mesečne rate iznosi 23.000 (8.000 + 8.000 + 7.000) odnosno 196e (70 + 70 + 56)

Master Premium

BLACK FRIDAY POPUST -43%

39.000 rsd

*22.000 rsd

Za inostrane polaznike: 188e

12 redovnih uživo online predavanja

Bonus lekcije

WP nalog za vežbu

Pristup Facebook grupi

DIVI – 1 godina (ušteda 80e)

Poklon obuka “Pokreni i unapredi svoje digitalno poslovanje” (vrednost 100e)

Sertifikovana diploma

Webinar “Kako napraviti CV i kako razgovarati na intervjuu za posao”

 

Za plaćanje edukacije na 3 mesečne rate cena iznosi 24.000 (8.000 + 8.000 + 8.000) odnosno 205e (70 + 70 + 65)

 

Master Advanced

OnDemand

8.500 rsd

Za inostrane polaznike: 75e

Napredno reklamiranje na Facebook-u

Napredno reklamiranje na Instagram-u

Ubrzanje, optimizacija i indeksiranje sajta

Napredni SEO

Google analytics

LinkedIn reklamiranje

Backlinkovi

 

*Cena važi za polaznike koji su prethodno završili Master Premium edukaciju. Redovna cena ovog modela je 17.000 rsd (145e) i može se kupiti nezavisno od drugih modela.

Polaznici Master Advanced edukacije stiču pravo da polažu državni ispit i dobiju zvanično priznato zvanje Digital marketing menadžera.

…A možeš i da pogledaš trenutno aktuelni promo čas

Klikni ispod na “PLAY” i odmah se upoznaj sa principom edukacije

Saznajte

Zašto je ova online edukacija za digitalni marketing drugačija od drugih na tržištu?

+ 100% praktična i interaktivna edukacija (nema teorije) namenjena i apsolutnim početnicima ali i onima koji žele da unaprede svoje znanje i podignu ga na još viši nivo.

+ Jedina državno priznata edukacija (JPOA sertifikacija diplome) za digitalni marketing daje vam mogućnost da svoju novostečenu veštinu upišete u svoju elektronsku radnu knjižicu kao zvaničnu kvalifikaciju

+ Svaki čas je uživo online što znači da dobijate najnovije i najrelevantnije informacije iz oblasti digitalnog marketinga. Ne gledate snimljeni materijal koji je bio aktuelan u trenutku snimanja, stvari u ovoj oblasti se menjaju iz dana u dan.

+ Svaki čas se takođe i snima sto vam pruža mogućnost da gledate kada želite i koliko puta želite u narednih 6 meseci od kada ste upisali edukaciju u okviru Angie Digital Team-a.

+ Ukoliko predavanja gledate naknadno ništa ne propuštate jer imate punu podršku Angie Digital team-a. Predavač Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i konsultacije.

+ Koji god model edukacije da odaberete dobijate pristup zatvorenoj Facebook grupi gde se odvija sva interakcija i sve konsultacije u vezi edukacije.

+ Nedeljni projekti su tu da na svojim primerima odmah praktično primenjujete znanje. Ova edukacija nije koncipirana na fiktivnim već realnim i ličnim primerima.

+ Pristup seminarima i webinarima koji ce vam pomoći da lakše napredujete i dođete do poslova ukoliko želite da radite kao freelancer (online).

+ U toku edukacije zajedno prolazimo proces pokretanja ili unapređivanja Vašeg biznisa ukoliko ste preduzetnik ili želite to da postanete.

+ Bez dodatnih troškova dobijate WordPress radnu verziju site-a na kojoj ćete praviti svoj website od nule i to u najmodernijoj temi Divi, čiju licencu dobijate na godinu dana.

+ Koncept je takav da biste se nakon edukacije osamostalili i krenuli odmah sa novim poslovima ili u preduzetničkim vodama koji god biznis da želite da pokrenete ili unapredite.

+ Pomoć za sve one koji žele da rade za druge – bilo u firmi, bilo online, kako da naprave CV, kako da razgovaraju na intervjuu za posao i dobiju posao, kako da postanu virtualni asistenti, community manageri, etc.

FAQ

Pitali su pre Vas

Među pitanjima koja mi svakodnevno stižu od Vas, neka su se izdvojila i iznova se ponavljaju. Zato sam rešila da Vam uštedim vreme i pomognem da brže dođete do odgovora. Ovo su neka od najčešće postavljenih pitanja.

+ Da li mi je potrebno predznanje?

Nije potrebno nikakvo predznanje ni ranije iskustvo da bi pratili moju obuku. Predavanja sam prilagodila i početnicima i polaznicima koji već poseduju određena znanja iz oblasti digitalnog marketinga.  Krećemo od samih osnova i korak po korak zajedno prolazimo kroz sve celine digitalnog marketinga.

+ Da li su predavanja UŽIVO?

SVA NAŠA PREDAVANJA IDU UŽIVO iz online učionice, ali se takođe i  SNIMAJU, pa ukoliko propustite predavanje uživo iz vaših privatnih razloga (smenski rad, trening, roditeljski, prehlada, godišnji odmor itd.) ili želite da obnovite gradivo sa časa (gledate u terminu kada ste slobodni). 

+ Da li mi je potrebno znanje engleskog jezika?

Znanje engleskog jezika Vam nije neophodno za ovu online edukaciju. Svi pojmovi biće prevedeni i na maternji jezik, dok Facebook, Instagram, Google, WordPress možete i prebaciti na jezik po želji (ne mora biti na engleskom). 

+ Da li će biti snimaka, ukoliko propustim predavanje uživo?

Ukoliko u dogovorenom terminu ne budete mogli da pratite UŽIVO predavanje, budite bez brige, mislila sam i na to. Svako predavanje biće snimljeno pa se može iznova pogledati, kad god to poželite, nebrojeno puta. Odlično rešenje i za slučaj da ste nešto zaboravili pa želite da se podsetite ili želite pratiti predavanje dok radite domaći zadatak.

+ Šta nakon završene edukacije? Kako do posla?

Iskustva naših polaznika u poslednjih 5 godina su ta da ili se zaposle u nekoj domaćoj / inostranoj firmi ili pokrenu / unaprede sopstveni biznis. SA SERTIFIKOVANOM DIPLOMOM DIGITAL MARKETING EKSPERTA (kada položite završni ispit) SVAKAKO ĆE VAM MNOGA VRATA U OVOJ OBLASTI BITI ŠIROM OTVORENA! Uvek Vam mogu i izdati preporuku prilikom zaposlenja u nekoj firmi.

Još jedna popularna opcija jeste da radite ONLINE kao Freelancer (frilenser) preko platformi kao što su Fiverr, Upwork…

+ Da li mi je potrebna neka dodatna oprema za edukaciju?

Apsolutno ne. Za online edukaciju digitalnog marketinga Vam treba internet sa uređaja sa koga biste pratili – računar, laptop, telefon ili tablet. Nije potrebna dodatna oprema niti instalacija programa. Sve se radi preko interneta (browser-a).

FAQ

Pitali su pre Vas

Među pitanjima koja mi svakodnevno stižu od Vas, neka su se izdvojila i iznova se ponavljaju. Zato sam rešila da Vam uštedim vreme i pomognem da brže dođete do odgovora. Ovo su neka od najčešće postavljenih pitanja.

Kontakt